Допоможи Світу дізнатись правду про Україну!

Допоможи Світу дізнатись правду про Україну!

Дата публікації: 24/07/2014

17 липня 2014 року неоголошена війна Росії проти України перестала бути суто українською бідою. Путінські терористи збили цивільний літак. Загинули сотні невинних людей з різних країн світу. Така ціна компромісів, напівмір і загравання з диктатором.

Проте, Росія оголосила всьому світові війну вже давно. Вона воює не автоматами Калашнікова, не ядерними ракетами, не танками і літаками. Її зброя - пропаганда. Цинічна, брехлива, неприхована, жорстока. Жертви - мільйони людей як в самій Росії, так і по всьому світу.

Команда UkrStream.TV разом з партнерами завершує роботу над масштабним історичним проектом - документальним фільмом "Pray For Ukraine". Цей фільм розповідає як народ України ціною важких випробувань та пролитої крові виборов право на демократичне майбутнє та здолав диктатуру.

Якщо простіше, то кожний, хто працював над створенням цього фільму, чи давав інтерв'ю, чи ділився відео або музикою - всі вклали в нього частку себе. Адже кожний знову пережив ці важкі зимові дні, знову згадав, чому вийшов на Майдан і заради чого мерзнув, стримував Беркут або йшов під кулі.

Для нас, творчої групи, що працювала над фільмом, це не просто документалка! Це можливість показати і розказати правду! Без коментарів! Тільки спогади безпосередніх учасників подій.

Не секрет, що путінська пропаганда абсолютно викривила і всю історію Майдану, і сприйняття України та українців. Але й у всьому світі люди не до кінця розуміють, що ж насправді відбулося в Україні, що запустило ланцюг подій, який призвів до повалення режиму Януковича. Так от, фільм "Pray For Ukraine" створений перш за все для людей в світі. Історію Майдану ми розкриваємо просто, доступно, неупереджено.

Не перебільшимо, якщо скажемо, що наш фільм змінить кожного, хто його побачить! Інакше не можливо. Ми зібрали найбільш повний відеоархів Української революції. І для фільму ми відібрали найбільш цікаві, унікальні та приголомшуючі кадри.

Наших ресурсів вистачило, щоб створити цю стрічку. Залишилось зовсім трошки - показати її людям по всьому світу! Перший крок - це участь у Міжнародному кінофестивалі в Торонто (Канада).

Але, щоб потрапити туди, нам потрібна ваша допомога!

Ми прекрасно розуміємо, зараз найважливіше допомогти нашим хлопцям, які виборюють незалежність і цілісність України. Так, це важливо!

Проте, наш фільм не менш важливіший, за бронежилети та зброю! Бо цей фільм - теж зброя, потужна і глобальної дії! Це зброя, яка дозволить хай і не перемогти у інформаційній війні з агресором, проте, переломити її хід. Ми не просимо великих пожертв. Але навіть 1 гривня, 1 долар, 1 євpо допоможуть великій справі!

Пам'ятаєте одне з гасел Майдану: "Я - крапля в океані, яка змініть Україну"? Воно й досі актуальне!

ЯК ДОПОМОГТИ - CLICK 

Дякуємо Вам друзі! Та бережи ВАС Господь!

  • "Зима у вогні". Презентація в Україні
  • Ця велика сім'я Майдану... Я такого ніде не бачив – режисер "Winter on Fire"
  • Про фільм "Зима у вогні" на 5-му каналі, 20.11.2015
  • Українська прем'єра кінострічки про Майдан "Зима у вогні". УКМЦ, 20.11.2015
  • (English) Українська прем'єра кінострічки про Майдан "Зима у вогні". УКМЦ, 20.11.2015
  • Джаша Клебе - Саундтрек до фільму "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom"
  • Інтерв'ю з режисером фільму "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom" Євгеном Афінеєвським
  • У Вашингтоні відбувся передпрем'єрний показ фільму "Winter on Fire"
  • Winter On Fire: Ukraine's Fight for Freedom - Трейлер
  • Фільм "Winter on Fire" був показаний на 72-му Венеціанському кінофестивалі