Місія "СХІД". Частина 2: день п'ятий

Місія "СХІД". Частина 2: день п'ятий

Дата публікації: 11/04/2014

Одеса.

Прикро, але боюсь, ще тиждень та почнуться незворотні процеси, які призведуть до міжнаціонального розколу регіону… Другий Луганськ.

Зараз в Одесі бізнесу немає, дуже багато людей (патріоти України) вже поїхали з Одеси, здебільшого підприємці. Інші - на «низькому старті» з відкритими візами та заправленими авто.

Решта - це проросійськи налаштовані та пасіонарії.

Цитата: «Ось зараз нова влада, вірно? Люди на місцях ті самі, факт! Бізнес «доять» нещадно, як востаннє: СБУ, податкова, прокуратура… Києву не до нас, там всі зайняті «дерибаном» портфелів, повноважень, крісел, не розуміючи, що країна може просто не дожити навіть до виборів!».

При цьому проросійські мітинги помітно омолоджуються до 25-30 та збирають до 7000-8000 осіб кожні вихідні, імпровізуючи про зґвалтованих «бандерівцями» бабусь, створюючи чудовий інформаційний привід для російських ЗМІ та трьох місцевих телеканалів, марширують центром міста, наводячи страх на оточуючих (Боже бережи, якщо помітять український прапор).

Найбільше мене здивував одеський Майдан, навіть не «Правий Сектор» (з ним все зрозуміло), який бере на себе сумнівні ініціативи по затриманню Царьова (ціна 2-х годин блокування - 8 розбитих голів майданівців і ще більше залякані «бандерівцями» жителі міста), підпал георгіївських стрічок з могил ветеранів Великої Вітчизняної війни на полум’ї вічного вогню! У місцевих українських бабусь знову інфаркт (минулого 9 травня вона стояла із георгіївською стрічкою та українським прапором). Божевільні, ідіотські та безглузді дії більше нагадують диверсію, агонію від безвиході.

Основна проблема Одеси, як і Харкова та Луганська, це байдужість корумпованих органів влади, силових структур, ситуативні безглузді вчинки активістів, пасіонарії…

Зараз на Куликовому полі, сумне видовище.

 

  • Пікет під Верховною Радою з вимогою зняти депутатську недоторканість з Олександра Єфремова, 03.06.2014
  • Харків'яни зібрали 500 000 грн і допомогли українській армії
  • Місія "СХІД": Сумщина
  • Харків, 07.04.2014. Бійка між мітингувальниками на площі перед будівлею обласної державної адміністрації (18+ нецензурна лексика)
  • Місія "СХІД". Нічний патруль
  • Місія "СХІД". Чернігівська область. На кордоні спокійно
  • Дорога. Перша зупинка - Чернігів
  • Місія "СХІД" від UkrStream.TV стартувала!