28 листопада у Києві відбудеться фестиваль інноваційних проектів PioneersKyiv #2

28 листопада у Києві відбудеться фестиваль інноваційних проектів PioneersKyiv #2

Дата публікації: 25/11/2015

Міжнародний фестиваль інноваційних проектів Pioneers в червні цього року вперше завітав до України. І от на часі вже другий PioneersKyiv, який завдяки координації зусиль EltrinoiHUB та КМДА має всі шанси стати головною подією осені для стартапів.

З 2012 року Pioneers Festival збирає разом у Відні найкращі стартапи та інвесторів, які прагнуть внести свій вклад в розвиток майбутніх технологій та проривних ідей. Це чудова нагода першими дізнатись про цікаві стартапи, новітні технології, які можуть докорінно змінити наш світ вже завтра. Щороку понад 1 600 стартапів з більше ніж 90 країн світу мають змогу зустрітися у Відні з 400 інвесторами. Кількість відвідувачів обмежується 2 500 учасниками, тому реєстрація бажаючих відбувається заздалегідь.

Цього року серед фіналістів фестивалю вирізнявся проект Dronamics братів Рангалових з Болгарії, який і став переможцем. Dronamics ­ це дрон, що має можливість безпілотного переміщення вантажів вагою до 350 кг на відстань до 2 500 км. Насправді пілотовані вантажні перевезення є вкрай неефективними, як правило літак відправляється напівпорожнім. Своєю розробкою хлопці наближають той час, коли ми зможемо легко отримати своє замовлення з іноземного магазину швидше, аніж буде здійснена оплата.

Сама компанія Pioneers заснована в 2010 році. В своєму арсеналі мають низку проектів, які сприяють розвитку та зростанню інноваційних проектів і створенню цілісної функціональної екосистеми навколо стартапів по всьому світу, а саме: ­

  • Pioneers Festival
  • Global Pioneers ­ це понад 30 івентів спільноти в різних куточках світу (Токіо, Париж, Будапешт, Турін, Амстердам, Сінгапур та ін. Цього року до переліку приєднується, ще й Київ). Майданчик, де підприємці мають змогу знайти нові корисні знайомства, показати свої проекти широкому загалу, допомогти зростанню свого бізнесу. Відбувається двічі на рік в кожному регіоні. Global Pioneers поєднує місцеві підприємницькі осередки в єдине глобальне співтовариство. PioneersKyiv є частиною цієї екосистеми для стартапів. ­
  • Pioneers Discover ­ консультаційна підтримка стартапів і корпорацій ­
  • Pioneers Ventures ­ інвестиційний підрозділ допомагає залучити інвестиції на етапах early stage та pre­seed.

Головна ціль PioneersKyiv ­ знайти нові інноваційні проекти, допомогти знайти їм інвесторів. В рамках івенту відбудеться конкурс для стартапів, переможець, якого отримує квиток на наступний фестиваль Pioneers у Відні.

Бажаючим прийняти участь у конкурсі необхідно:

  • ­подати заявку через реєстраційну форму на сайті до 23 листопада,
  • ­24 листопада серед поданих стартапів буде обрано 8 найкращих, ­
  • 25 листопада до 10.00 стартапи отримують сповіщення про результати відбору, ­ відібрані стартапи готуються до виступу, ­
  • 26 листопада відбудеться репетиція пітчів фіналістів відбору, де кожен стартап матиме змогу почути рекомендації коучів, як покращити свої виступ, ­
  • фінальна версія презентації має бути подана до 27 листопада до 20.00,
  • ­28 листопада з 09.00 до 10.30 ­ репетиція пітчів в КМДА, ­
  • 28 листопада 8 відібраних стартапів виходять на пітч (3 хвилинина доповідь) на PioneersKyiv, їх презентації оцінюють судді,
  • ­ щасливий переможець отримує квиток на Pioneers Festival 2016 у Відні.

Суддійська колегія PioneersKyiv:

  1. Подолєв Дмитро ­ співзасновник та партнер мережі центрів підтримки інновацій та підприємництва iHUB.
  2. Віктор Компанієць ­ керівник інвестиційного напрямку Digital Future, DigitalFuture Investment Company.
  3. Михайло Рябоконь ­ головний керуючий директор Noosphere Global.
  4. Руслан Савчишин ­ директор та засновник компанії MagneticOne.
  5. Регіна Махотіна ­ виконавчий директор UAngels.
  6. Катерина Дегтяр, бізнес аналітик WannaBiz.

В рамках панельної дискусії наші імениті експерти обговорюватимуть “Ризики, які мають знизити стартапи, щоб залучитися підтримкою інвесторів”.

  1. Подолєв Дмитро ­ співзасновник та партнер мережі центрів підтримки інновацій та підприємництва iHUB.
  2. Руслан Савчишин ­ директор та засновник компанії MagneticOne.
  3. Денис Береговий – юрист практики ІТ і медіа права АО «Юскутум».

Всі проекти, які не пройшли відбір, мають змогу прийняти участь у шоукейсі, де можуть розповісти про свій проект інвесторам та іншим стартапам, почути поради, рекомендації.

В українських проектів з'явилася не просто ще один шанс для залучення інвестицій, а й можливість отримати дієві поради та рекомендації, як зробити свій стартап справді успішним, заявити про себе на широкий загал, знайти потенційних клієнтів, інвесторів, менторів чи просто нові корисні контакти. Випробуйте майбутнє!

До зустрічі, в суботу, 28­го листопада, в Колонній Залі КМДА (вул.Хрещатик, 36). Початок реєстрації о 11.00, не переймайтеся, що так рано, ми зустрінемо вас приємними посмішками, запашною кавою і смаколиками ;)

Поспішайте придбати квитки.