Pioneers Kyiv

Pioneers Kyiv

Дата публікації: 26/06/2015

Міжнародний фестиваль інноваційних проектів Pioneers цього року вперше завітає до України. Організатором заходу PioneersKyiv стала компанія Eltrino.

З 2012 року Pioneers Festival збирає разом у Відні найкращі стартапи та інвесторів, які прагнуть внести свій вклад в розвиток майбутніх технологій та проривних ідей. Все це відбувається за підтримки значної кількості медіа ресурсів, які мають чудову нагоду першими дізнатись і висвітлити у своїх виданнях проекти новітніх технологій чи просто цікаві стартапи, що можуть докорінно змінити наш світ завтра. Щороку понад 1 600 стартапів з більше ніж 90 країн світу мають змогу зустрітися у Відні з 400 інвесторами. Кількість відвідувачів обмежується 2 500 учасниками, тому реєстрація бажаючих відбувається заздалегідь.

Сама компанія Pioneers заснована в 2010 році. В своєму арсеналі мають низку проектів, які сприяють розвитку і зростанню інноваційних проектів, та створенню
цілісної функціональної екосистеми навколо стартапів по всьому світу, а саме: Pioneers Festival.

  • Global Pioneers - це понад 30 івентів спільноти в різних куточках світу (Токіо, Париж, Будапешт, Турін, Амстердам, Сінгапур та ін. Цього року до переліку приєднується, ще й Київ). Майданчик, де підприємці мають змогу знайти нові корисні знайомства, показати свої проекти широкому загалу, допомогти зростанню свого бізнесу. Відбувається двічі на рік в кожному регіоні. Global Pioneers поєднує місцеві підприємницькі осередки в єдине глобальне співтовариство. PioneersKyiv є частиною цієї екосистеми для стартапів.
  • Pioneers Discover - консультаційна підтримка стартапів і корпорацій
  • Pioneers Ventures - інвестиційний підрозділ допомагає залучити інвестиції на етапах early stage та preseed.
  • Pioneers Challenge - змагання стартап проектів.

Отже тепер в українських проектів з'явилася ще одна можливість для залучення інвестицій, отримання дієвих порад і рекомендацій, як зробити свій стартап справді успішним, заявити про себе на широкий загал, знайти потенційних клієнтів і нові корисні контакти.
Головна ціль PioneersKyiv знайти нові інноваційні проекти, допомогти знайти їм інвесторів. В рамках івенту відбудеться конкурс для стартапів, переможець, якого отримує квиток на головний фестиваль Pioneers, що проходитиме 24-25 травня 2016 року у Відні.

Суддійська колегія PioneersKyiv:

  • Наталія Березовська - голова ради правління UAngel, генеральний директор та керуючий партнер Detonate Ventures.
  • Вадим Т. Роговский - член ради правління UAngel, генеральний директор WannaBiz, співзасновник маркетингової агенції Face2Face Media
  • Іво Радуловски - співзасновник Segments Accelerator.
  • Андрій Криворчук - керуючий партнер і виконавчий директор Chernovetskyi Investment Group

27-го червня учасники та гості PioneersKyiv мають нагоду почути корисні практичні доповіді:
Марк Туррел - засновник і керуючий директор Orcasci, засновник "AIA" Conference, номінант Pioneer Technology на Всесвітньому економічному форумі в 2008 році і Young Global Leader in 2010, автор "Scaling: Small Smart Moves For Outsized Results". Тема доповіді "50 Shades of Scaling: What tech companies can learn from the fastest selling
book on the planet" (50 відтінків вимірювання: Який досвід можуть отримати ІТ компанії з успіху найбільш продаваної книги на планеті).

Михайло Рябоконь - головний керуючий директор Noosphere Ventures. Розповість про інвестиційну політику Noosphere та дасть рекомендації як заручитися підтримкою
Noosphere Ventures.

Наталія Березовська - голова ради правління UAngel, генеральний директор та керуючий партнер Detonate Ventures. Розповість про збільшення можливостей і зниження ризиків для стартапів завдяки нетворку бізнес ангелів UAngel.

Михайло Пергаменщик - старшийюрист практики ITі медіа права АТ "Юскутум. Розкриє секрет як підкорятися неіснуючим законам і знаходити хороших ІТ юристів.

Кирило Соляр - генеральний директор Sponge Digital&design, продакт менеджер в looks.fm. Експерт з діджітал маркетингу, управління стартапами в ІТ.

Початок реєстрації о 14.00 в Центрі сучасного мистецтва "M17" ( вул. Антоновича, 102-104)